VIGTIG INFORMATION OMKRING KLUBBEN

Mandag
14.30 - 18.00
Tirsdag
13.30 - 18.00
Onsdag - Torsdag
14.30 - 18.00
Fredag
14.30 - 17.00
Lørdag - Søndag
Lukket

For at sikre et optimalt skifte fra SFO til klub samarbejder klubben med de omkringliggende SFO’er. Ligeledes samarbejdes med idrætsforeninger og beboerforeninger.

JK aften klub:

JK står for junior klub. JK er for medlemmer i klub Granskoven der går i 5.-9. klasse (5. klasser starter i JK i januar måned) JK er en aften klub der har åben 2 aftener om ugen. Tirsdag og onsdag fra kl. 18.00 - 21.00

Det koster ikke ekstra at komme i JK. dette er et eksrtra tilbud når medlemmerne starter i 6. klasse

Fra januar er 5. klasserne velkommen i JK: Dette skyldes at ungdomsklubben åbner op for 7. klasser. derved gør vi plads til at vores kommende 6. klasser må komme i JK.

ÅBNINGS TIDER

Klubben har åben når børnene har fri fra skole. Derfor er der ændret åbningstider fra april, når der starter nye børn i klubben. 

I skoleferier (efterårs- og vinterferien):

Man-Tors 09.00 - 17.00

Fre 09.00 - 16.00

I skole sommerferien:

Man-Tors 09.00 - 17.00

Fre 09.00 - 16.00

Lukkedage

 Vi følger skolens ferie og fridage.

Ind og udmelding i klubben

Dette foregår online på Glostrups hjemmeside under pladsanvisning

Husk du skal bruge dit nemid/mitID

Når du har godtkendt, modtager du bekræftelse som du skal huske at godkende. Dette gælder ved både ind og udmeldelse.

Når jeres barn er blevet indmeldt, må I meget gerne tilføje "de voksne fra granskoven" på facebook (jer der har en profil) Denne bruger vi til info til medlemmerne omrking ugeprogram, arrangementer, samt ture. Har jeres barn en profil, må i gerne tilføje dem også.

Klubbens profil bliver udelukkende brugt af klubbens medarbejdere.

Udover det, er vi også at finde på instagram og snapchat :-)

Om klubben

Med ca 200 medlemmer er klub Granskoven en af Glostrups største. Medlemmerne er børn fra 3. til og med 9. klasse. (dog er 8. og 9. klasserne kun velkomne i aftenklubben. tilgengæld er det gratis)

Klubben er beliggende i et stort boligbyggeri i det nordlige hjørne af Glostrup -tæt på store grønne arealer og kun 5 minutters gang til Vestskoven.

Klubben er placeret i hyggelige lokaler på 1. sal over en daginstitution. 

Klubben laver mange forskellige aktiviteter, der tilpasses medlemmernes behov

Klubben sin egen hoppeborg, boldbur, mooncar samt en ladcykel, der bliver brugt til mange forskellige ting, så som praktiske gøremål, hente og bringe medlemmer efter aftaler, ture og opsøgende arbejde

 Et vigtigt element i klubbens virke og hverdag er medlemmers medbestemmelse.

For 8. og 9. klasser i aften klubben gælder sammen regler og vilkår som betalende medlemmer. dog skal der laves en indmelding i klubben, med forældre underskrift.

Ture/Koloni:
Klubben tager ofte på ture. De kommer i stand på baggrund af medlemmernes ønsker og engagement. Som udgangspunkt er vi senest hjemme kl. 18. Husk tilmelding dagen før. med mindre andet er skrevet.
Desuden tager vi hvert år på en koloni i sommerferien. Kolonien vil ligge i den første eller den sidste uge af sommerferien. Dette kommer til at fregå på fanen "koloni" samt beskeder i Aula når vi nærmer os.

Baren:
Hver tirsdag, torsdag og fredag vil der være mulighed for et mellemmåltid i klubben. Det er vores erfaring, at mange børn har brug for noget ekstra energi omkring Klokken 15. Maden koster 5,- kr. og vi tilstræber at lave sund/fornuftig mad. alle dage kan der købes diverse drikkevare, toast (grovbrød), nudler  slush ice og fryseretter. Vi er opmærksom på, at medlemmerne ikke overforbruger deres madkort. Derfor vil der værer tider vi siger nej til de må købe mere den pågældende dag.

Om fredagen har vi fredags cafe. her er det mulighed for at få et gratis mellemmåltid som kan bestå lige fra gulerodstænger til kage. Dette sker omkring kl 15.00-15.15

Det er også her vi giver vigtige informationer til børnene.

Desuden foregår afkrydsning i baren, hvor vi har en computer, som medlemmerne skal krydse sig ind på, når de kommer og går.

PC rummet: PC rummet er et område i klubben. Det er rummet, hvor vi har 10 computere stående med forskellige spil og internet adgang. Derudover har vi playstation og xbox.

Det kreative:
I klubbens kreative værksted er der altid mulighed for at lave noget til gaver eller bare til en selv. Matrialerne i det kreative koster penge. dog kan man gratis tegne, lave et kort, knytte samt komme ind og bruge rummet til at få en god hyggesnak med en af de voksne.

Engang i mellem sker der større ting i det kreative, det kan være feks. bolsche kogning, sæbefremstilling eller modeshow ud af stof eller plastikposer eller tegnekonkurrence.

Følg med i klubbens aktivitetsplan.

Klubben har også et syværksted, hvor du bla. kan lave puder, grydelapper, forklæder eller måske enda sy dit eget tøj. syværkstedet finder man ude i barområdet, ved indgangem til medieværkstedet.

Kælderen: I Kælderen udfordrer pædagogerne, børnene til at spille en kamp, i et af de forskellige spil, eller omvendt. Oftest vil der foregå flere aktiviteter på samme tid. Mens nogle danser just dance, spiller andre bordfodbold. 

Vi benytter de forskellige spil, til at afholde konkurrence med præmier. Her sker der en læringsproces i forhold til at acceptere sit nederlag, men også huske at være en respektfuld vinder. 

Biografen: Vi har vores egen biograf, hvor vi viser film (vi følger de vejledende aldersgrænser) Her må man KUN være sammen med en voksen. 

Studiet: I studiet er der mulighed for, at indspille en sang, skrive sine egne tekster, lave sine egne melodier via computerens programmer, samt mixe sine egne DJ mix.

Sociale medier: Vi bruger de sociale medier såsom facebook, instagram og snapchat til at kommunikere med forældre og medlemmer omkring hvad der sker i klubben af forskellige aktiviteter - Det kan være ugeplaner, div plakater mm. Det er en hurtig måde at få kommunikeret ud til mange på én gang - og gøre reklame for det vi laver og det vi har lavet. Dette bruges til PR og ikke til almindelig kommunikation mellem pædagogerne og forældrene - Det foregår på AULA. 

Idræt, Leg & Bevægelse: Vi har mange steder med plads til sport, leg og bevægelse; den fælles legeplads vi deler med børnehaven, vores boldbur og egen græsplæne. Derudover har mulighed for at bruge Skovvangskolens gymnastiksal, Hvissingehallen og torvet foran klubben. Sommetider er det hele nærområdet, der bliver brugt som legeplads. Når vi tager ud af huset benytter vi os af tilbud som; Klatreskoven og svømmehallen på ugentlig basis.

Pædagogerne i skolen

klubbens medarbejdere har UUV timer (understøttende undervisning) samt med i tema med lærer.

I UUV bliver der specielt arbejdet på trivslen i klassen. Pædagogerne har fokus på barnets hele dag (fritid og skole) Dette bruges i samarbejdet med skolen og pædagogne har derved en vigtig rolle i skolen.

Brugerbetaling

For at undgå at medlemmerne skal have penge med i klubben, så har vi et aktivitetskort og et madkort.

aktivitetskort: kan bruges i det kreative og på ture

Madkort: kan KUN bruges på mad og drikke  i baren

Alle kort er PERSONLIGE! man må IKKE købe på hinandens kort. heller ikke til søskende (med mindre forældrene ringer og giver tilladelse.)


Klubben tager i mod kontant og mobile pay. Læs om dette HERForsikring:
I klubben er man mere end velkommen til at tage sin mobiltelefon eller andet med. Men det er en god ide, at tjekke om jeres husstandsforsikring dækker, hvis uheldet er ude. klubbens forsikring dækker ikke matrielle skader! 


Lån af klubben

Vi låner desværre ikke klubben ud til private arrangementer. Man kan heller ikke låne klubbens inventar, så som hoppeborg og slushice.

hvis klubben/klubbens inventar skal bruges i et pædagogisk øjemed, kan der indgås en aftale med pædagogerne, som herved vil være deltagende.